| Log ind
Nyheder

Svær weekend i Vojens JFM 4 Afd.

Så kom turen til hjemmebanen i Vojens hvor der skulle køres 4 afd. af Jysk/Fynsk mesterskab.

Det var med spænding at den delte 2 plads i mesterskabet skulle forsvares.

Dagen startede også fint med en 4 plads i tidstagningen hvor der igen var meget tætte tider, så klassen er kommet op på et meget højt niveau hvor alt skal køre 100%

Så alt kørte som det skulle lige indtil første sving i første heat hvor en medkører ikke syntes Per skulle være med mere, Per fik et ordentlig skub ind i siden så han blev kørt af banen, Per kom i gang igen men fra næst sidste plads, så nu skulle heatet bruges til at køre sig frem i feltet, Per nåede op på en 11 plads i heatet.

Så fra en start position fra 11 pladsen i 2 heat fik Per kørt sig op på en 3 plads, så der var god fart på

I 3 heat kom Per ind på en 4 plads som han også skulle starte fra i 4 heat, men i 4 heat var der igen en som ikke syntes Per skulle være med, så han blev igen igen kørt af banen så han kunne bruge heatet på at køre sig op, men denne her gang var han kommet så langt ud i sandet så feltet var så lang væk han ikke nåede op. Dagens samlede resultat blev en 8 plads.

Noget vi var skuffet over var at Per var kaldt til mål stregen efter andet heat hvor han fik en advarsel for at have kommet til at give et lille puf til en medkører som havde kørt zig zag kørsel for at spærre, fint nok, man må ikke puffe til andre kører, men så var det store ? Tegn, hvorfor skulle de to som kørte Per af banen slippe uden straf/advarsel ??

Men Per er ikke sådan at slå ud, så vi bliver klar til næste afd af Jysk/fynsk mesterskab hvor der bliver kørt i Ikast

Skrevet af Teamet bag Per

Så kom turen til banen på Als.

Hvor vi skulle køre 3 afd af Jysk/fynsk mesterskab, efter den store skuffelse fra 2 afd af J/F på banen i Søndersø hvor en top 3 plads var indenfor rækkevidde, men som endte med et bukket styrtøj efter en overlapper kørte ind i siden på Per og han måtte udgå af 3 heat. med en 15er' plads, og blev samlet 6er' på dagen

Per var tændt efter skuffelsen i Søndersø til at lave et godt resultat på banen på Als.

Det så også rigtig godt ud under træningen, tiderne imellem kørerne var rigtig tæt, så der skulle en god tidstagning til.

Per fik kørt en meget tæt 3 plads hjem, kun 7/100 op til nr 1, så det så ud til at vi kunne få nogle gode heat med godt tæt race.

Per kom ind på en 3 plads i første heat efter rigtig godt og tæt race, til andet heat var der kommet en stor regnbyge forbi så bane var blevet godt våd, men det så ud til banen nok ville tørre hurtig op, så vi var meget i tvivl om hvilke dæk vi skulle montere på karten, valget blev regn dæk som hurtig skulle vise sig at være det rigtige valg, men helt rigtig med opsætning ramte vi ikke, da Per måtte rykke 3 pladser tilbage på en 6 plads, så i regn skal vi have arbejdet noget endnu.

Til 3 heat skulle Per så starte som nr 6, banen var igen blevet tør, Per fik en god start og det skulle hurtig vise sig at i tørt vejer har vi fået godt styr på karten, Per fik sig kørt op på en 2 plads i 3 heat.

Så til 4 og sidste heat skulle Per starte som nr 2, Per fik en god start på heatet og kunne følge Jan Christensen samtlige omgange som heatet varede, Per valgte at skygge Jan da han ikke ville tage nogle risiko, da Jan lå til at vinde totalt med 3 heat sejre og Per ikke kunne nå ham alligevel, så Per kom i mål som nr 2 som også blev til dagens samlet resultat.

Af Mekaniker Jesper Chr Nielsen

Se foto her

Så fik vi endelig skudt sæson 2008  i gang.

Der blev kørt klubløb i Vojens VKK lørdag d. 29 marts 2008.

Per fik sin nye M-tec kart lige før klub løbet, så vi var meget spændt på om vi kunne få fart nok på til at følge med i toppen af feltet i KZ2 klassen i første løb, vi skulle starte ud med ny kart og nye dæk som vi ikke havde testet før, så der var nok at skrue på til løbet.

Til morgen træningen blev vi mødt af regn og blæst, så det var noget af en start med ny kart og nye Dunlop regndæk som vi ikke havde fået testet før løbet, så vi fik skruet en ok grund opsætning på karten på de nye regndæk, til tidstagningen tørrede banen op, så vi fik ikke testet mere på de nye dæk, men vi har da fået en del erfaring som der kan arbejdes videre på at fin justere.

Da banen var tørret så meget op til tidstagningen at der skulle tør vejrs dæk som vi ikke havde testet før måtte vi trække på vores erfaring, og satse på dæk trykket på de nye Dunlop DDH dæk og vi satsede rigtig da Per kørte en 2 plads hjem som vi var meget glad for da andre kørere omkring os havde prøvet de nye dæk.

Så Per skulle starte som nr 2 til første heat, men under opvarmnings omgangen mærker Per at der er noget galt med koblingen og kører i pit for at få set på den, mens de andre kører frem til start skruer Per`s mekaniker som tosset på karten så han kan komme med i heatet, lige som starten går er Per kommet på banen så han kommer med i heatet men der er meget langt op til de andre kører og da DD2 klassen kører med i samme heat skal Per først overhale alle dem før han kan tage jagten op mod de andre KZ2er, men stædig som Per er giver han fuld gas og overhaler alle DD2er og når op til de andre KZ2er og kommer i mål som nr 9.

Per skulle starte som nr 9 i andet heat, Per fik en fin start og fik hurtigt kørt nogle pladser op, Per nåede op til fører gruppen som kæmpede hårdt om pladserne, så de opdagede ikke at Per kom bagfra før det var for sent og han fik sig kørt op på en anden plads, så gik jagten på den kører som var på første pladsen, Per fik lukket hullet og efter en del kamp kom Per forbi og kunne slutte heatet på en første plads, så han fik lige vist mekanikerne at når det kører kunne han godt vinde.

Til 3. og sidste heat skulle Per starte i Pole, da starten gik var der et masse sammenstød så der blev omstart, Per fik ikke en 100% start og kom ned på anden pladsen, der var en god kamp om top 3 i heatet, så god at Per fik et lille skub så han kom ned på en 7-8 pladsen, men han fik sig godt kæmpet op igen og sluttede på 3 pladsen, som også blev dagens resultat.

Så efter en god og lærerig dag ser vi frem til næste løb i KZ2 i Grindsted til første afdeling af jysk/fynsk mesterskab, Per kører lige et gæste løb i Ikast i Rotax Max klassen inden.

Se foto her

Test i Vojens 9/2 2008

Vi var ude at teste en M-tec kart fra kartschmie.de v/Frank Hansen, vejret var med fin sol, men det var under 10 grader så det var koldt. Tiderne var ikke de helt vilde her i starten af sæssonen, så der blev kørt på 58.7 tider. Se foto her

Så er sæssonen 2008 startet

Så er sæssonen endelig så småt i gang igen efter en lang vinter pause, Per skal igen i år køre i klassen KZ2 som han også kørte i 2007 med gode resultater i hans debut sæson , så vi ser frem til en sæson i samme hjulspor som 2007 hvor Per blev samlet 5er i Jysk/fynsk mesterskab og 2er i klubmesterskab i KZ2 klassen.

Copyright 2008 by My Website   |  Om beskyttelse af private oplysninger  |  Vilkår for anvendelse